Büyükşehir
SIRA DIŞI BİR MÜDÜR
Yayın
1 sene öncetarih
Yazan
Yonetici
Görev yaptığı Pamukkale Halk Eğitim Merkezi’nde bir çok başarılara imza atan Halil Elmas, tayin olduğu Akköy Anaokulu’nda da yaptığı icraatlarla adından söz ettirmeye başladı.
2014-2019 yılları arası Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde müdürlük yapan Halil Elmas, bu kurumu Türkiye de girişimcilikte öncü kadın projesinde Türkiye birincisi yaptı. Yurt çapında halk eğitim merkezinin adını ön plana çıkardı. Kurs ve kursiyer sayısı ve verilen eğitim nedeni ile başarı belgeleri de alan Elmas, yabancıların ülkemiz entegre uyum projelerini yürüttü.
Şehitler Ölmez isimli kısa film ile Ege birinciliği de elde ederek, en çok faaliyet gösteren halk eğitimi merkezi ünvanını aldı.
Ne yazık ki Bakanlık başarı belgeleri olan sıradışı müdür Halil Elmas görev süresinin dolması ile Akköy anaokuluna tayini edildi.
Akköy anaokulunda göreve gelir gelmez bahçe ye kendi elleri ile ağaç fidanı dikti.Bir çok etkinliğe imzasını atmaya devam eden müdür Halil Elmas, bakanlığın portföy öğrenciler için belirli zaman belirli amaç dahilinde tasarladığı beceri bilgi birikim zayıf ve güçlü hallerini belirleme mesleki hayatın şekillenmesi amacıyla drama, el sanatları,tiyatro, halk oyunları ve sabah cimnastiği çalışmaları yaparak öğrencilerin gelişiminin sağlanmasına katkı koyuyor.